Vår tidligere hovedinstruktør har dessverre måttet melde avbud på grunn av jobbsituasjon og kan sålede ikke bli med oss på denne siden av jul. Vi håper imidlertid at vi kan tilby nye kurs på nyåret.

Siden vi har så mange påmeldt, ønsker vi imidlertid å tilby alle påmeldte en mulighet for å trene i vann sammen med en foresatt i 30 minutter, (det samme som en kurstime) på tirsdager mellom klokken 17:00-19:00. Vi har satt opp 4 grupper i henhold til påmeldingen via tryggivann og alle vil få melding om oppstart nå med det første. Datoen vi har satt for oppstart tirsdag 5. oktober. Da blir det mulig å bruke 10 tirsdager fremover til å være sammen med barne for å bli trygge i vann og kunne trene på å flyte og forskjellige svømmeøvelser.

Når vi nå ikke holder dette som ordinære kurs, blir aktiviteten gratis for alle påmeldte barn mens vi ønsker en liten egenandel pr. voksen på kr. 20 som betales med Vipps. Da kan du enten betale pr. gang eller for alle 10 kveldene med en gang.

Svømmegruppa ønsker kontakt med foreldre eller andre som brenner for svømmeopplæring, til å ta kontakt for eventuelt å kunne bidra i svømmehallen, enten som livredder eller instruktør.

Alle som var med på babysvømming før jul når vi utsatte resten av kurset, får også en egen melding om muligheten for å fullføre dette kurset. Det vil være de som har fyldt 2 år i mellomtiden som ikke får meldt seg på ventelista, de må sende en e-post til svomming@brandbuif.no

Påmelding til ventelister gjøres via Norges Svømmeskole og Trygg i vann.

Påmelding Babysvømming

Påmelding Svømmekurs barn